Over ons


Na jarenlang met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij beauty en wellness 't Badhuys ben ik, Ellen Mosterman, in Juni 2018  massagepraktijk NaturEL gestart in de binnentuin van Appartementen de Vlindertuin. Omdat ik deze praktijk destijds combineerde met mijn werk als beheerder bij de Vlindertuin besloot ik al snel dat het fijn is om met een team te werken zodat er zoveel mogelijk beschikbaarheid kan worden geboden. Ik wist de krachten te bundelen met Astrid Reitsma. 
Samen vormen we een gedreven 'wellness-team' in de binnentuin van de Vlindertuin...

Ellen Mosterman Weijmans

In het jaar 2000 ben ik vanuit Limburg naar het prachtige eiland Ameland verhuist om 'thuis' te komen. Ameland bood mij de rust en de diepgang waar ik mij vertrouwd bij voelde, en vanuit deze basis besloot ik de 5-jarige HBO opleiding Natuurgeneeskunde in Meppel te volgen. Tijdens deze opleiding, waar het massage-vak een belangrijk en zeer breed onderdeel was, heb ik de kracht van massage op waarde weten te schatten en ben ik vertrouwd geraakt met de Klassieke massage, Segment massage, Voetreflex massage, Energetische massage en Reiki. Daarnaast heeft de opleiding mij mooie kennis gegeven over heilzame voeding, lifestyle, kruiden, aroma- en bloesemtherapie. Kennis waar ik zo nu en dan nog steeds dankbaar een beroep op doe.
Na het behalen van mijn opleiding in 2009 heb ik mijzelf verder ontwikkeld als masseuse door het volgen van diverse massage trainingen, de opleiding IET (Integrated Energy Therapy) en klankbehandelingen volgens de unieke methode van Peter Gouw. Dit alles bracht mij een mooi rugzakje vol ervaring om te kunnen doen wat ik het liefste doe: mensen naar hun eigen 'rustpunt' begeleiden, of andersom; een proces in beweging brengen wat wellicht al te lang stil heeft gestaan. Het is maar net wat er zich aandient..

Voor meer informatie en reserveringen
0652278273 
[email protected] 


Astrid Reitsma Verburgt

Ik ontmoette Ellen in 2012 voor het eerst. We deelden de visie en de passie voor massage. Geen woorden nodig; handen spreken de taal. De taal van aanraking/massage die meer zegt dan je misschien zou denken; zowel op fysiek, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau. 

Mijn achtergrond is Schoonheidsverzorging en Lichaamsmassage. Binnen dat vakgebied merkte ik steeds vaker dat hetgeen ik te bieden heb niet in bestaande protocollen paste. Ik ontmoette mensen met uiteenlopende klachten en vragen en merkte dat als ik mij verbond met de innerlijke wijsheid in mezelf en ik afweek van protocollen, de meest mooie resultaten ontstonden. Hierin heb ik mijn hart gevolgd. Mijn aandacht gaat uit naar het algeheel welzijn van zowel kinderen als volwassenen. 

Om me meer te kunnen verdiepen heb ik de opleiding Massagetherapeut aan de Hogeschool voor Ayurveda Geneeskunde gevolgd, IET – Integrated Energy Therapy en massage van Reflexzones. Ik heb mij verdiept in de Aromatherapie en werk met de mooie olie van doTERRA. 

De zuiverheid en de kracht van de olie, eigenlijk de “natuur”, verrast me keer op keer. Alles samen heeft gemaakt dat ik doe wat ik het liefste wil doen; mensen terug in hun kracht brengen en weer ontspanning en heling laten ervaren. 

Voor meer informatie en reserveringen:
06 16341226 
Www.ontmoethartenziel.nl 
[email protected]

'Anxiety, toxins, muscle aches, mixed feelings, stress, let it al go...'

-Massage-